SUP clean-up

Keep it clean
Wij hebben verschillende clean-up acties zowel met gemeentes en scholen als met particulieren en bedrijven. Met gebruik van een emmer en een grijper op je SUP vissen wij op afval. Het doel van deze acties is het bewust maken van het zwerfafval en dat het belangrijk is dat we samen zorgen voor een schoner Nederland. 

vliet clean sup 

Van leiden tot delft

Afvalsuppen, waterproefjes doen, en van gerecycled plastic nieuwe producten maken. Tientallen kinderen uit de wijk Laak in Den Haag beleven op 26 augustus het water met uitdagende wateractiviteiten. De activiteiten zijn een onderdeel van de Vliet Clean Sup, waarbij scoutingleden verdeeld over vier dagen afvalsuppen tussen Leiden, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Delft. De wateractiviteiten van het vakantie-evenement zijn een belangrijk side-event met als doel kinderen uit versteende wijken op een speelse manier bewust te laten maken van het belang van schoon water. Initiatiefnemers hiervan zijn Naar Buiten Leiden en het Techniekmenu.

 

Samenwerking

Samen staan we sterker

De afgelopen jaren hebben wij veel naar afval gesupt. Via verschillende projecten hebben wij diverse samenwerkingen gevonden.

Wij werken regelmatig met scholen en kinderopvang samen. Daarnaast hebben wij door het organiseren van de Vliet clean SUP partners als Dunea, Hoogheemraadschap Delfland en Dutch Wavemakers, waar we regelmatig mee sparren over de kwaliteit van het water.
Lijkt het je leuk om een keer afval te SUPpen of een clinic voor je school of bedrijf te organiseren, prijzen zijn op aanvraag.

meer informatie over onze clean-up acties neem contact op! 

Ook Leuk!

Wij bieden SUPles aan voor kinderen en volwassen. Dit doe wij op de Binckhorst, maar wij kunnen ook op locatie komen met SUP-boards en wetsuits. 

sup les

sup tour

sup huur

bedrijfsuitjes