SUP lesson

During the SUP lesson we cover the basics of SUPing, with a particular focus on board stability and paddle stroke.

The lessons are taught by experienced and certified instructors. We only use top materials from Red Paddle Co and Fanatic.  From 4 people.

Duration: 90 minutes

€35 pp incl. materials 

BOOK NOW

   

  SUP basis CURSUS

  3 lessen om je basis SUP vaardigheden uit te breiden

  Ideale cursus om wat vaker op het water te zijn en jezelf iets nieuws aan te leren. Na deze 3 lessen ( van 1,5 uur) heb je de basis onder de knie, kan je keren, bochten draaien, leer je over de veiligheid op het water en materiaal kennis.

  Vanaf 4 personen.

  Duur: 3 x 90 minuten

  €90,- pp incl. materialen

  BOOK NOW

  Privé SUP les

  1 op 1 werken aan je techniek
  Onze gecertificeerdere instructeurs kunnen je helpen om de fijne kneepjes van het suppen onder de knie te krijgen van betere balans op je plank tot de meest efficiënte paddelslag en materiaal kennis.

  Wij verzorgen deze lessen op ons materiaal van Fanatic en Red Paddle Co. Mocht je een enig board hebben is het natuurlijk geen probleem om deze mee te nemen. 

  Max. 4 personen.

  Duur: 90 minuten

  €80,- pp incl. materialen 

  KINDERFEESTJE

  Wil jij een SUP partijtje voor jouw verjaardag dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij geven een basis les SUPpen met de nadruk op plezier maken. We starten met een stukje veiligheid en techniek en vervolgens gaan we lekker het water (onder toezicht van onze instructeurs).

  Duur: 90 minuten

  €19,50 per kind incl. materialen

  voor meer informatie neem contact met ons op! 

  Ook Leuk!

  Wij bieden SUPles aan voor kinderen en volwassen. Dit doe wij op de Binckhorst, maar wij kunnen ook op locatie komen met SUP-boards en wetsuits. 

  sup tour

  sup huur

  bedrijfsuitjes

  sup clean up